Pages

Nur Damia Qaisarah Lahir 20.04.2010

>> June 10, 2010


hai..lama rasenye tak update blog..maklumla ada 3 blog kne uruskan..hehe..ni baru je abis berpantang.Memang rs sengsara la..kalo sape2 yg pnh berpantang tu tau la pa rasanya..

1stly,aku nk announce yg baby gurl kami dah lahir ke dunia ni pada 20.04.2010.besday mak nya 20.10.1984..tahun ni mmg cantik r no nye..20.10.2010...mesti ramai yg nk amik tarikh ni utk wedding ke,engage ke..couple ke..haha..

well..aku xsempat nk upload gambar baby arini,sbb ni kt ofis,ngeh2...curik tulang kejap..

Baby sarah lahor normal,tp aku kne induce dan kne menahan kesakitan selama 7 jam...lama tu wooo..xdapatla aku bayangkan..jadi,kepada anak2 sekalian,jgn menderhaka kepada ibu2 anda..bayangkan kalo yg kne operate tu..kesannya terasa wpun dh abis pantang.yg beranak normal ni takpe,2 minggu je dh nmpak ok,kalo jaga makan minum la..

Aku beranak lewat 4 hari,tu yg semua ahli keluarga cuak aku xberanak2..hehe..then,kenela aku g ospital..doc scan,ckap air ketuban tgal sikit nih...tp boleh tahan 4 ari lg..haha..

Tup2 datang doc pakar..haa..induce je..adui..so,kpd korang yg lambat due,jgn g ospital kalo baby still aktif dlm perut.nnt kne "seluk" ngn doc..mmg sakit giler...huish..pengalaman2...\

Lepas ni xtau lagi nk beranak lg ke nk rancang dulu ke..rsnye kne rancang,nk bg perhatian 100% kat sarah yg kiut miut tu..adui,duk kt opis ni terbayang2 je muka die yg sweet time tdo tu..huhu..

Okla,ada masa aku upload gmbar sarah..sebelum tu,aku nk ucapkan jutaan trimas kt nurse2 ngn doc kt hospital sg buloh sebab layanan dan sokongan padu korang semasa aku beranak aritu..ingat nk bg dorang kad compliment..hehe..tp cam malas je..xpela,compliment dlm blog je..hehe

2 ulasan:

Dayu July 9, 2010 at 4:55 PM  

tarikh lahir ur baby sama ngan my baby..
20.4.2010
pun kena induce... bersalin kat mana?? damia sgt tembam..geram pipi dia

ceRiTa Kami...PengalaMan Kami... July 15, 2010 at 11:59 AM  

thanks dayu..same ek besday anak kita nanti,hehe..niza bersalin kt hosp sg buloh..

Related Posts with Thumbnails

Saya Mahu Buku Jana RM Dari Rumah

Kelab Bola Sepak

Blog ini Tentang...

CeriTa-ceriTa Yang kAMi Ingin Kongsi bersama...

tweet...

    HObi Kami...

    1) Tidur...ZZzzz
    2)Tengok tv kat sofa empuk..haha
    3)Makan jajan---->hobi my wife:-)
    4)Tengok wayang...tapi time darurat,cd pun boleh je,kuikui
    5)Gi jalaN-jaLaN--->hobi my hubby

    raMai tak yang VieW??

    Hilangkan Gementar Sebelum Akad Nikah

    Footer

    Arigato.....Sila datang lagi..

      © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

    Back to TOP