Pages

Penawar Kanser -Biji Aprikot

>> February 23, 2011

Sudah lama tidak update blog ni.Maklumla pelbagai perkara perlu diuruskan.Hari ini aku nak berkongsi dengan semua pembaca berkenaan biji aprikot yang telah dikenalpasti sebagai penawar alternatif kanser.Dari pengalaman yang baru diperolehi,aku nak share bersama yang lain.

Apa yang perlu anda tahu,biji aprikot mengandungi kandungan B17 yang tinggi dimana B17 ini dapat menyahkan sel-sel asing iaitu sel kanser dari badan secara detoks.Biji aprikot mengandungi B17 tertinggi berbanding buah-buahan lain.Ramai pesakit kanser yang telah mencuba biji aprikot ini dan hasilnya semakin baik.Rawatan kimo akan memberi kesan kepada pesakit.Tetapi biji aprikot hanya perlu dikunyah(biji mentah) atau ditelan (kapsul) sahaja.Pantang larang pesakit kanser juga banyak.Anda perlu mengubah tabiat makan anda sekiranya ingin cepat sembuh bersama-sama ikhtiar memakan biji aprikot ini.Jangan cepat berputus asa sekiranya anda telah dikenalpasti menghidap kanser,malah anda perlu mencuba agar dapat menikmati hidup ini dengan lebih bermakna.

Tujuan mempromosi biji aprikot ini adalah untuk berkongsi pandangan kepada anda semua.Sekiranya berminat mengetahui dengan lebih lanjut,atau ingin membeli,bolehla email kepada markay84@yahoo.com
Selepas ini akan banyak lagi info akan diketengahkan.
InsyaAllah...

1 ulasan:

Kak Ezza@makcik blogger March 24, 2011 at 2:46 PM  

KAwan PA baru saja meninggal dunia akibat kanser...itu pun dah masuk stage 4 baru di kesan...Kanser ada lah pembunuh paling kejam...

Related Posts with Thumbnails

Saya Mahu Buku Jana RM Dari Rumah

Kelab Bola Sepak

Blog ini Tentang...

CeriTa-ceriTa Yang kAMi Ingin Kongsi bersama...

tweet...

    HObi Kami...

    1) Tidur...ZZzzz
    2)Tengok tv kat sofa empuk..haha
    3)Makan jajan---->hobi my wife:-)
    4)Tengok wayang...tapi time darurat,cd pun boleh je,kuikui
    5)Gi jalaN-jaLaN--->hobi my hubby

    raMai tak yang VieW??

    Hilangkan Gementar Sebelum Akad Nikah

    Footer

    Arigato.....Sila datang lagi..

      © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

    Back to TOP